Tájékoztató a befizetésekkel kapcsolatban

A hatályos jogszabályok és az oktatási és költségvetési törvény ránk vonatkozó paragrafusai értelmében a szülőkre háruló anyagi hozzájárulást, a térítési díj és tandíj összegét továbbra is érvényesítenünk kell, viszont az összeg nem változott!

A térítési díj csoportos oktatásban (néptánc előképző - heti 2 óra) 12.000 Ft/félév (333Ft/óra), a tandíj összege 20.000 Ft/félév (554 Ft/óra).

A térítési díj csoportos oktatásban (néptánc előképző - heti 4 óra, néptánc alapképző - heti 4 óra,) 20.000 Ft/félév (277Ft/óra), a tandíj összege 40.000 Ft/félév (554 Ft/óra).

A térítési – ill. tandíj befizetését a már eddig megszokott módon bankszámlánkra történő átutalással (TÉBLÁB AMI 11718000-20436869), vagy személyes banki befizetéssel (OTP BANK) kérjük megtenni, a gyermek neve, csoportja, születési adatai feltűntetésével. Kérjük fokozottan figyeljenek a megjegyzés rovat pontos kitöltésére! Az első féléves díjat 2016. október 15-ig, a második féléves díjat 2017. február 15-ig kérjük befizetni.

Továbbiakban is szeretnénk megőrizni azokat a tanórán kívüli közösségi programokat, amelyek eddig is jellemzőek voltak a Téblábra, sajátos színt vittek iskolánk életébe.

Arra kérjük Önöket, hogy lehetőségeik szerint segítsék, támogassák munkánkat oly módon is, hogy a környezetükben lévő esetleges szponzori lehetőségekre felhívják figyelmünket. Szükségünk van egy olyan információs bázis kialakítására, melynek segítségével a művészetoktatás marketingjét teremthetjük meg. Keressük azokat a személyeket, akik a Tébláb Táncművészeti Alapítvány széles körű támogatói körének tagjaként ezt a menedzsment tevékenységet a maguk lehetőségei szerint végezni tudják. 1/1Tájékoztató a befizetésekkel kapcsolatban A hatályos jogszabályok és az oktatási és költségvetési törvény ránk vonatkozó paragrafusai értelmében a szülőkre háruló anyagi hozzájárulást, a térítési díj és tandíj összegét továbbra is érvényesítenünk kell, viszont az összeg nem változott! A térítési díj csoportos oktatásban (néptánc előképző - heti 2 óra) 12.000 Ft/félév (333Ft/óra), a tandíj összege 20.000 Ft/félév (554 Ft/óra).
A térítési díj csoportos oktatásban (néptánc előképző - heti 4 óra, néptánc alapképző - heti 4 óra,) 20.000 Ft/félév (277Ft/óra), a tandíj összege 40.000 Ft/félév (554 Ft/óra). A térítési – ill. tandíj befizetését a már eddig megszokott módon bankszámlánkra történő átutalással (TÉBLÁB AMI 11718000-20436869), vagy személyes banki befizetéssel (OTP BANK) kérjük megtenni, a gyermek neve, csoportja, születési adatai feltűntetésével. Kérjük fokozottan figyeljenek a megjegyzés rovat pontos kitöltésére! Az első féléves díjat 2016. október 15-ig, a második féléves díjat 2017. február 15-ig kérjük befizetni.

Továbbiakban is szeretnénk megőrizni azokat a tanórán kívüli közösségi programokat, amelyek eddig is jellemzőek voltak a Téblábra, sajátos színt vittek iskolánk életébe. Arra kérjük Önöket, hogy lehetőségeik szerint segítsék, támogassák munkánkat oly módon is, hogy a környezetükben lévő esetleges szponzori lehetőségekre felhívják figyelmünket. Szükségünk van egy olyan információs bázis kialakítására, melynek segítségével a művészetoktatás marketingjét teremthetjük meg. Keressük azokat a személyeket, akik a Tébláb Táncművészeti Alapítvány széles körű támogatói körének tagjaként ezt a menedzsment tevékenységet a maguk lehetőségei szerint végezni tudják.